Her kommer links til nogle af de podcasts, jeg har fået lov til at deltage i på de seneste. Og nogle af de podcasts, som I – kære læsere – har reageret på. Jeg har lovet at lave en liste, det ved I at jeg er ret dårlig til at få gjort, ligesom jeg næsten altid glemmer, at få lavet en liste over foredrag. Men jeg har et fortsæt om et blive bedre til at yde denne service, så værsgo. Her er noget godt og grønt til ørerne… Del endelig!

Guld og Grønne Skove – vært Lars Trier Mogensen 30.januar 2024 – om nedrivninger og bygningskulturarv. Hvor jeg påstår, at vi kan nå vores 2030-mål hvis vi stopper nybyggeri og nedrivninger, fordi det er det mest klimabelastende der findes…

Genstart – vært Anna Ingrish og Signe Wenneberg – om turbokyllinger, en opvækst på landet og madkultur 

Fremtidens Have – vært Mette Walsted Vestergaard – Signe Wenneberg og Haveselskabet 

Hemmeligheder på P1 – Klimahemmeligheder – vært Sanne Cigale Benmurial og Signe Wenneberg

Hvis du har mod på mere, så kan du også gen-lytte min egen Podcast “Jordforbindelse” som stadig ligger på Apple og Podimo i en masse afsnit. Her kan du få mig med i haven.

Og er du inde på Podimo og har abonnement – så kan du lytte til det helt nye (februar 2024) afsnit af Casper Christensens Podcast, hvor vi taler om livet og klimaet i halvanden time…

 

 

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...