Link til Signe Wenneberg der holder foredrag for IT-branchen

FRA  KURSUS / FOREDRAG 

Signe Wenneberg var en  tiltalende, inspirerende, engageret og “helt nede på jorden” underviser, som jeg absolut kan anbefale, at benytte som underviser i FSB regi. Selv vil jeg gerne deltage i flere kurser hos hende.

FSB er på forkant med trenden, og skulle der komme et andet kursus med spændende og bæredygtigt indhold, er jeg dedikeret!

Tak for rigtig godt kursus. Margit og jeg nød det og fik meget ud af det!

Jeg vil hermed takke for et dejligt kursus i drivhuset i Botanisk Have med Signe Wenneberg. Jeg var en af de 3 heldige vindere af konkurrencen om forslag til kurser. Jeg  vil derfor gerne fortælle, at det I hvert fald levede fuldt op til mine bedste forhåbninger. Det var spændende og netværksskabende; dejligt at træffe en masse engagerede beboere fra andre afd. Selv bor jeg i Blågården.  

Tak for et supergodt og lærerigt kursus i Botanisk Have med Signe Wenneberg.

Det var en stor oplevelse, at kurset foregik i så skønne omgivelser i Botanisk Have.

Jeg vil lige fortælle, at det var et alletiders kursus med Signe Wenneberg – en meget inspirerende og lærerig lørdag i smukke omgivelser. 

……..har ringet for at rose arrangementet ”Gang i det grønne”.  Det var et godt arrangement, hvor både Signe Wenneberg og hendes mor deltog.

… sagde, at fsb vist er det eneste boligselskab, der tilbyder beboerne et sådant arrangement. Ros!!

Jeg skriver bare for at sige tusind tak for det fine kursus jeg var på her i lørdags d.3. det var rigtig godt. Tak. og Signe Wenneberg er bare så god. jeg vil helt sikkert melde mig igen hvis der kommer et andet kursus.

FRA FACEBOOK OM NY BOG OM ALTANERIMG_4247

Takker af hjertet Signe Wenneberg for at have skrevet dette pragtstykke om haver på altaner. Ikke nok med at der er gode tips til folk som mig, der ikke er født med grønne fingre, der er også lækre billeder og stor inspiration at hente. Nu glæder jeg mig bare til, at vejret bliver lidt bedre til havemageri på altanen. Tænk sig, om det kunne lykkes at producere noget spiseligt selv. Urban farming er kommet til Køge! — with Signe Wenneberg. Marie Stærke, Borgmester i Køge

REFERENCER OM FOREDRAG

Om foredraget Positiv Kommunikation – afholdt hos Statoil 

Signe Wenneberg gav mig og mine medarbejdere en solid positiv indsprøjtning der fuldkommen levede op til både mine og mine medarbejderes forventninger.

Signe er en medlevende og inspirerende foredragsholder, der kan få det mest positive ud af alle hændelser og kan få deltagerne til hendes foredrag til at få samme opfattelse.

Det er en fantastisk egenskab på den korte tid der er til rådighed.

Jeg kan varmt anbefale Signes foredrag til konferencer, teambuilding dage eller bare som et godt indlæg efter en lang mødedag.

Søren Liltorp, Laboratory manager, STATOIL

Om foredraget “Positiv kommunikation på jobbet” – afholdt hos Teknologisk Institut

Endnu engang tak for et super fedt indlæg på Teknologisk institut. 

Jeg synes stadig du bør være positiv spindoctor for nogle sure politikere 😉 

- Søren

Tak for dig som fordragsholder idag. Du gik rent ind-fantastisk godt. Det kan anbefales 🙂 – Majbritt Brandt

Tak for et fantastisk inspirerende fordrag i går på TI. Respekt for dit livsmod og glæde, og tak fordi det smittede . Anita Neumann

1000 tak for et inspirerende indlæg på dagens ‘ positiv psykologi på jobbet’ konference. Du har dejlig energi og udstråling og klare budskaber og holdninger. Gør en god dag Bjarne Hallstrøm

Tusind tusind tak for et skønt foredrag på TI idag, du er simpelthen en fantatisk person, og den absolut mest positive person jeg har mødt. Fra nu af er du mit største forbilled. De venligste hilsner Susanne Kristensen

Om foredraget “LEV LIVET SELV – sådan kommer vi videre med positiv kommunikation” 

Signe Wenneberg kan så meget mere, end at få haven til at vise sig fra bedste side. ”Lev livet selv” var et engageret, velforberedt og virkelig velfunderet foredrag, der tog udgangspunkt i hvordan vi omgås. Om du er tæt på en skilsmisse, kender nogle, er forældre til – eller bare åben for nye impulser, så er Signe den ideelle oplægsholder. Tonen var uformel og smittende, men budskabet kom i allerhøjeste grad frem: Du bliver ikke smuk indeni og udenpå af at spille rollen som offer, martyr eller bitch. Tillæg dig en ny og velovervejet stil – sæt skarpt på målet: Børnene. Min bedste anbefaling til Signe!

Venlige hilsner Jeanette Kjær Christiansen, Arrangementskoordinator, Fredericia Bibliotek

OM FOREDRAGET FRA HAVEDRØMME TIL DRØMMEHAVE – KOLDING

“Kære Signe. Bliver lige nødt til at skrive inden sengetid. Du var bare rigtig god i Den geografiske i Kolding. Vi blev helt høje og talte alle begejstret i bilen på vej hjem og må igen sande ”har du en have og et bibliotek, thi da mangler du intet i livet”. Jeg har en skøn kolonihave og vandt en bog til ”biblioteket”  ; ). Jeg oplevede dig som meget levende og smittende”. Lis / Koldning.

OM FOREDRAG OM NETWORKING I ODENSE – MEGET STOR KONFERENCE

Signe, du er en helt unik foredragsholder – en sjælden kombination af professionalisme og kant. Tak for et godt foredrag om netværk i går i Odense. Du er en fantastisk foredragsholder og personlighed”. Venligst Maja Gro Lilsig, Public Intelligence”.

OM BOGEN LEV LIVET SELV (som er den bog, der har fået flest breve – nok over 1000)

Kære Signe. Jeg vil bare sige tak fordi du har skrevet bogen: “Lev Livet selv”. For den er fyldt med kloge ord, som også os der ikke har været igennem en skilsmisse kan tage ved lære af. Bla er jeg efter at have læst bogen blevet mere bevidst om, hvordan jeg ikke ønsker at kommunikere med mennesker der henvender sig surt, uforskammet eller på anden måde ikke respekterer min person. Men den beretter også noget om, at tage ansvar, for sit liv, ikke at vente passivt på at ting sker, men at handle! I øvrigt mener jeg, at medierne har et meget negativt fokus på skilsmissebørn/familier og den retorik bør ændres. Tillykke med forestående rejsegilde, dejligt at følge byggeriet. Bedste hilsner Maria 

OM BOGEN HAVETERAPI

“…Det var en bog jeg blev glad for at læse, fordi den præsenterede haven som en legeplads eller sandkasse, hvor også voksne kunne lege med deres liv og dyrke det vi finder givende, sjovt, smukt eller hvad vi nu har brug for. Måske brug for at finde os selv. Det sted hvor det ‘at leve i nuet’ bliver virkelighed uden at man behøver at have læst 25 bøger om emnet. Det er noget at det jeg synes din bog præsentere på en dejlig ligetil og let måde. Tak for den!”. MORTEN HELTOFT.

Om bogen KOMSAMMEN

Hej Signe – nu har jeg fået læst mig gennem hele “Komsammen”-bogen. Det er dog en skøn bog! Jeg tænker at den ville være rigtig go at forære til alle mellem 20 og 30 år, så de kan få finpudset deres gastronomiske evner og genopdage hvordan man dækker bord (det kan mine børn godt og de ved også godt, at det ikke er ligegyldigt hvad vej motivet vender og om om bestikket bare er smidt på… ). Men alligevel overvejer jeg om ikke de skulle ha sådan en bog – alle tre – efterhånden som de blir voksne 🙂 Ina Clemmesen.

Pin It on Pinterest