SW tilbyder

Foredrag. Journalistik. Workshops. Paneldeltagelse. Rådgivning.

 

Jeg har tyve års erfaring med at holde foredrag og jeg er som retoriker uddannet til at tale en sal op. Det heldige er, at jeg elsker mit fag og elsker at møde publikum, når jeg er rundt i landet og holde mine mange foredrag.

Jeg faciliterer også workshops – hjemme i Brombærhuset, der er et perfekt sted til gruppearbejde – eller ude i virksomheder. Ligesom jeg deltager i debatter.

 

I mange år har jeg rådgivet om kommunikation – der er mit fag og jeg gør det med glæde – men de senere år er det blevet mere specialiseret: Kommunikation vedrørende bæredygtighed, grøn omstilling og fødevarer.

Foredrag

Foredrag er min hjemmebane. Og jeg synes det er super sjovt at stå på en scene og tale uden manuskript. Det gør mig aldrig nervøs – men altid glad! Jeg er trænet til at kunne tale en sal op uden mikrofon. Jeg elsker dialogen undervejs og spørgsmålene bagefter. Og det er aldrig kedeligt. Heller ikke når nogen synes ordet bæredygtighed lyder langhåret.

Læs mere

Journalistik

Det bedste jeg ved er at skrive. Jeg havde i marts 2017 jubilæum som journalist (tæller fra den dag jeg fik kontrakt på Politiken). I mange af de 25 år har jeg været freelance. Jeg kan stadig bookes som freelance columnist/journalist/redaktør til tv, radio og trykte medier. Udkommer desuden ugentligt her og på blogmediet www.pov.international

Læs mere

Rådgivning

Førhen rådgav jeg om kommunikation. Nu handler det mest om  bæredygtighed. Jeg stiller spørgsmål og udfordrer det bestående. Det har vi meget spas ud af ude i virksomheder. Det ender som regel med en artikel, en rapport, en workshop, et seminar, en lille bog, en strategi. Eller når det er bedst: Nogle nye produkter i porteføljen.

Læs mere

Mere Info

Adresse:
Lundegårdsvej 27, 2900 Hellerup
Telefon: +4521435463
E-mail: signe@signewenneberg.dk
CVR: Wenneberg&Co: 25958624


 

Pin It on Pinterest