VORES VILLALEJLIGHED ER TIL SALG – der er den dejligste have, hønsehus, hytte i trætoppen og 126 m2 med højt til loftet indendørs.

Hvis du følger med her på bloggen – og på alt, hvad jeg har skrevet om #sommerhusbyggeri (www.sommerhusbyggeri.dk) ved du, at det aldrig har været planen, at jeg skulle snuppe to af verdens fine haver.

Nu har jeg have ved sommerhuset og haven derhjemme skal sælges. Haven er den dejlig veltilplantet baghave i Ordrup/Charlottenlund med masser af sol, drivhus, hønsehus, trampolin, hytte i trætop, legehus og køkkenhavekasser. Dejlig, dejlig lukket have til børn – med masser af nabobørn for enden af vej, hvor der hinkes og sjippes hele sommeren. Der hører en skøn villalejlighed på 126 m2 med. Stedet har fungeret som det mest fantastiske barndomshjem for mine børn – de elsker vores sted – og haven har været noget helt særligt for os (og drengene vil selvfølgelig ikke flytte). Til sommer har vi boet her i 11 år. Naboerne er enormt søde og vi bor lige ved Ordrup Skole og Ordrup Gymnasium.

Derfor skrev jeg sådan på Facebook forleden:

Skærmbillede 2015-03-07 kl. 09.38.36

Bor du i lejlighed med altan og vil du bytte med mig? Så skriv.

Kender du nogen fra en skøn andelsforening på Østerbro? Nogen, der vil sælge til mig? Så skriv.

Kender du nogen, der vil have os ind som lejere i deres ejendom? Så skriv.

Kender du typen? Link til Kender du typen? – programmet. De var på besøg sidste år.

Vi har haft besøg af fotografer mange gange her i huset. Nogle billeder ses her – det er dygtige Nicoline Olsen, der har taget dem.

NB. Vores lejlighed er på 125 m2 – fire store rum – og stort karbadeværelse (nyt), stort spisekøkken med plads til 20 – dertil tre rum. Det ene nybygget ud mod haven. Der er også sydvendt altan (ny). Stor kælder. Meget højt til loftet. Høje træpaneler. Enormt meget lys. Meget skabsplads. Den bliver sat til salg 1.maj – når vi har fået lavet facaden – og den kommer til at koste 5.3 mill.

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...