Aviserne har bragt så fine fødselsdagsportrætter, at jeg er helt blæst bagover. Bringes samlet her – til jer, der har efterspurgt dem.

Politikens Ditte Giese har skrevet portrættet nedenfor – link her! Emil har møvet sig med på billedet, der blev taget på Tisvilde Strand for et halvt års tid siden.

Berlingske har den 11.april skrevet en meget fin fødselsdagsomtale. Hold dag op. Den fylder en hel side – jeg er helt slået bagover! Link kommer her og der er ikke betalingsmur på denne… Jeg vidste intet om det med portrættet – og takker Sarah Skarum, som jeg kender, for at skrive og holde det hemmeligt.

Allerede den 10.april Børsen skrevet en fødselsdagsomtale. Det er virkelig pænt af dem! Jeg anede intet om det. Er ikke blevet spurgt. Og kender ikke skribenten, der har favnet mig så fint. Tak! Se screen-dump fra avisen her… omtalen er et låst link for abonnenter.

Jyllandsposten har den 12.april bragt dette portræt. Kender ikke journalisten.

Gem
Gem

Og her et langt dækkende portræt – min bror skriver. Se mere fødselsdagsinfo herGemGem

GemGem

Facebook kommentarer

Pin It on Pinterest

Tak fordi du deler...